top of page

A váli erdőben

Dunatáj Alapítvány - Rubato Film

categories

yiddish blues

Euromozaik Alapítvány

DOKUMENTUMFILMEK

A több mint száz év fejlődése alatt egy olyan,  összetett kommunikációs struktúra alakult ki a mozgóképpel, amely képessé vált arra, hogy megjelenítse az emberi vizuális és auditív észleléshez, valamint a kognitív és asszociációs képességekhez kötött valóságot és fikciót.

ELTE Videostúdió

eötvenhat

A tudati kondíciónkat visszatükröző képvilágban botorkálunk most, talán még nem véglegesen elveszetten. A képek valóságának világában nehezebb létrehoznunk a valóság képeit, mint bármikor. A tanult láttatók felelőssége nagyobb, mint valaha.

TÖRTÉNELMI FILMEK

Layota AB - Dunatáj Alapítvány

fél karral ölelni...

OKTATÓ FILMEK 

A legkevesebbet, a legtöbb dologról tudjuk, informáltak vagyunk, de ez nem segít az empátián, belátáson és együttműködésen alapuló társas kapcsolatokhoz.

Pedig képeink segíthetnének abban, hogy ne a zavarodottság látszólagos uralmát kelljen elszenvednünk. Meg kellene próbálnunk egyszerű nézőből látóvá válni, de ez nem egyszerű.

ikt eszközök a természettudományos tantárgyak oktatásában - 1. rész biológia

ELTE Videostúdió

múmiák testközelben

Dada Film - Szépművészeti Múzeum

nagy.erno@hscmot.hu

+3670 251 0095

Director//Cinematographer// Steadicam specialist

//Independent film maker

 

Available for freelance and contract jobs

on location or at my studio

Mindent összevetve a mozgókép megjelenése, egy olyan új kommunikációs csatornát nyitott meg az ember számára, amely szerteágazó asszociációs hálójával és felhasználási területeivel, egyre növekvő népszerűsége miatt, máig tartó folyamatos fejlődésen ment át és megváltoztatta a modern társadalmat. A XXI. századra létrejött a képiesített társadalom.

IMAGE FILMEK

RGB Stúdió

Layota AB

justfit promo

the artbook of northland

mining projects - part 1.

REC

Success! Message received.

bottom of page