the city builder kusturica

Layota AB

 

yiddish blues

Euromozaik Alapítvány

A több mint száz év fejlődése alatt egy olyan,  összetett kommunikációs struktúra alakult ki a mozgóképpel, amely képessé vált arra, hogy megjelenítse az emberi vizuális és auditív észleléshez, valamint a kognitív és asszociációs képességekhez kötött valóságot és fikciót.

ELTE Videostúdió

eötvenhat

A tudati kondíciónkat visszatükröző képvilágban botorkálunk most, talán még nem véglegesen elveszetten. A képek valóságának világában nehezebb létrehoznunk a valóság képeit, mint bármikor. A tanult láttatók felelőssége nagyobb, mint valaha.

Layota AB - Dunatáj Alapítvány

fél karral ölelni...

A legkevesebbet, a legtöbb dologról tudjuk, informáltak vagyunk, de ez nem segít az empátián, belátáson és együttműködésen alapuló társas kapcsolatokhoz.

Pedig képeink segíthetnének abban, hogy ne a zavarodottság látszólagos uralmát kelljen elszenvednünk. Meg kellene próbálnunk egyszerű nézőből látóvá válni, de ez nem egyszerű.

ikt eszközök a természettudományos tantárgyak oktatásában - 1. rész biológia

ELTE Videostúdió

múmiák testközelben

Dada Film - Szépművészeti Múzeum

Mindent összevetve a mozgókép megjelenése, egy olyan új kommunikációs csatornát nyitott meg az ember számára, amely szerteágazó asszociációs hálójával és felhasználási területeivel, egyre növekvő népszerűsége miatt, máig tartó folyamatos fejlődésen ment át és megváltoztatta a modern társadalmat. A XXI. századra létrejött a képiesített társadalom.

RGB Stúdió

Layota AB

justfit promo

the artbook of northland

mining projects - part 1.

REC

Back to Top
Back to Top
Back to Top
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now